Produse pentru henex dm praf de proteine (11)

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentrat de Proteine de Soia 60% – Grad de Alimentație

Concentratul de proteine din soia (SPC) este un produs purificat obținut din făina de soia decorticată și degresată, prăjită prin separarea carbohidraților (zaharuri solubile) utilizând cea mai recentă tehnologie de extracție de vârf din UE.
Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudră de zer demineralizată - WP Demi

Pudra de zer demineralizată (WP Demi) este pudră de zer cu conținut mineral redus, acest produs este perfect pentru formulele pentru sugari și aplicațiile alimentare axate pe sănătate.
Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Lapte de zer demineralizat (DEMI)

Pudra de zer demineralizată (DEMI) este obținută prin îndepărtarea unei părți din mineralele din zerul dulce lichid. În funcție de scop, sunt combinate multe tehnici: schimb de ioni, electrodializă, ultrafiltrare, microfiltrare sau nanofiltrare. Foodcom S.A. oferă o gamă largă de pulberi demineralizate conform cerințelor: - 20% pudră de zer demineralizată - un excelent agent de umplutură fără gust sărat, - 40%, 50% pudră de zer demineralizată - cele mai populare pentru fabricarea ciocolatei și a produselor de patiserie, - 70% pudră de zer demineralizată, - 90% pudră de zer demineralizată. Pudra de zer demineralizată (90% demineralizare) este adesea utilizată în fabricarea laptelui praf pentru sugari. Aceasta permite obținerea unei compoziții mai apropiate de laptele matern.
Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentrat de Proteină din Zer 80%

Concentratul de proteine din lapte (MPC) este un lapte praf concentrat, care conține de obicei 80% proteine din lapte. Este produs din lapte degresat proaspăt și pasteurizat prin filtrare și uscare prin pulverizare. Raportul ridicat de proteine și conținutul scăzut de lactoză fac ca acest produs să fie utilizat pe scară largă în producția de alimente cu conținut scăzut de carbohidrați și băuturi îmbogățite cu proteine. Poate fi, de asemenea, adăugat, printre altele, la produse de patiserie, deserturi, produse de creștere, băuturi lactate, sosuri și brânzeturi.
Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Izolat de Proteină din Zer

Izolat de Proteină din Zer

Izolatul de proteină din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteină din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea separării prin membrană sau schimbului ionic. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare a proteinelor.
Proteină de Cartof

Proteină de Cartof

Proteina din cartofi este ulterior curățată, aburită și decojită. Amidonul este apoi extras cu apă pentru a forma o suspensie bogată în proteine, care este tratată cu acid și apoi uscată și pulberizată. Proteina din cartofi este o pulbere fină, pufoasă, de culoare gri deschis sau galben-verzui și are un miros tipic de cartofi uscați. Materia primă pentru producția de proteină din cartofi sunt cartofii de amidon de origine poloneză.
Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentrat de Proteină din Lapte 80% (MPC)

Concentratul de Proteină din Lapte (MPC) este o pulbere de lapte foarte concentrată, care conține de obicei 80% proteină din lapte. Este obținut din lapte degresat proaspăt, pasteurizat, printr-un proces de filtrare, evaporare și uscare prin pulverizare. MPC este cunoscut pentru proprietățile sale excepționale de spumare, texturare, legare a apei și coagulare. Valoarea sa nutrițională excelentă se datorează concentrației ridicate de proteină. Are o durată de valabilitate de 24 de luni și este disponibil în saci de 25 kg și Big Bags. MPC este o alternativă viabilă la Laptele Prăjit Integral sau Laptele Prăjit Degresat, oferind niveluri comparabile de proteină.
Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentrat de Proteine din Lactoza Instant (WPC 80 Insta)

Concentratul de proteine din zer 80 % instant (WPC 80 instant) este produs din zer dulce folosind un proces avansat de ultrafiltrare la temperaturi scăzute. De aceea, majoritatea proteinelor rămân intacte. WPC conține aproximativ 35 până la 90 % proteine din lapte. Această pulbere nu este aromatizată și poate primi orice aromă sau gust. WPC 80 Instant este utilizat în producția de înghețate, iaurturi, băuturi, produse din carne și, în principal, în nutriția sportivă. Concentratul instant se dizolvă ușor chiar și în apă rece. WPC 80 Instant este disponibil în pachete de 15/ 20/ 25kg sau „Big Bag” 500-1000kg. Durata medie de conservare a WPC 80 Instant este de aproximativ 12 luni. Conținut de proteine: min. 80 % Conținut de grăsimi: max. 8% Conținut de cenușă max. 3,5 %
Lapte integral praf (FCMP)

Lapte integral praf (FCMP)

Laptele praf integral este un produs lactat obținut prin evaporarea laptelui de vacă integral pasteurizat proaspăt. Produsul este, de asemenea, denumit Lapte praf integral, în funcție de regiune. Laptele praf integral are multe utilizări în industria alimentară. Este utilizat în principal în industriile de cofetărie, ciocolată și înghețată, precum și în industria panificației. De asemenea, este folosit în producția de alimente congelate, băuturi pe bază de lapte, supe instantanee etc.
Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolat de Proteină din Zer (WPI)

Izolatul de proteine din zer este obținut prin concentrare și purificare a concentratului de proteine din zer pentru a reduce conținutul de grăsimi și carbohidrați din zer. Procesul poate fi realizat prin utilizarea unei separări prin membrană sau a unui schimb de ioni. WPI este considerat un produs de cea mai înaltă puritate și concentrare de proteine.